در این مقاله نحوه راه اندازی انتقال تصویر دی وی آر تابا را به شما آموزش خواهیم داد.
انتقال تصویر دی وی آر های تابا بر بستر سرور داخلی می باشد و این موضوع باعث می شود که شما از مزایایی همچون فیلتر نشدن، سرعت بالاتر، حجم اینترنت مصرفی کمتر و … برخوردار شوید.
ابتدا لازم است که دی وی آر خود را به اینترنت متصل کنید. پس از اتصال دی وی آر به مودم، وارد منوی اصلی دی وی آر شوید و تنظیمات پیکربندی را انتخاب کنید.

همانند تصویر زیر در تنظیمات پیکربندی، تب پیش فرض در بالای صفحه را کلیک کرده و در سمت چپ پایین آن گزینه بازگشت به تنظیمات کارخانه را انتخاب کرده و آن را تایید کنید. پس از تایید دستگاه ریستارت می شود.

بعد از بالا آمدن دی وی آر، مجددا وارد منوی اصلی شده و تنظیمات P2P را انتخاب کنید. در این قسمت وضعیت اتصال دی وی آر به اینترنت نمایش داده می شود. در صورتی که گزینه فعال سازی غیر فعال بود، آن را فعال کنید.

اکنون در تب زیربنا گزینه DHCP را فعال کرده و گزینه درخواست در سمت راست پایین صفحه را انتخاب کنید.

حال مجددا وارد تب P2P شده و وضعیت اتصال را بررسی می کنیم. در صورتی که مراحل ذکر شده به درستی طی شده باشد، مانند تصویر زیر وضعیت فعال سازی از “در حال اتصال” به “اتصال” تغییر خواهد کرد. این به معنای اتصال موفق دی وی آر به اینترنت می باشد.

پس از اتصال دی وی آر به اینترنت، نوبت به نصب نرم افزار انتقال تصویر تابا (taba CCTV) می رسد. این نرم افزار را می توانید از Google Play Store برای گوشی های اندروید و یا از Apple Store برای آیفون نصب کنید. هم چنین می توانید برای نصب آن به لینک زیر مراجعه کنید:
پیش از هرچیز به این نکته توجه کنید که برای برخورداری از تمامی قابلیت های نرم افزار و هم چنین جلوگیری از قطعی انتقال تصویر، ثبت نام یا register کردن در برنامه ضروری است. پس از نصب برنامه، وارد آن شوید. مانند تصویر زیر برروی آیکون منو در سمت چپ بالای صفحه کلیک کنید.

طبق تصویر زیر، برروی آیکن کاربر که با کادر قرمز رنگ مشخص شده کلیک کنید.

در این صفحه در صورتی که قبلا ثبت نام کرده باشید، می توانید با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود وارد شوید و در غیر این صورت باید ثبت نام کنید. برای ثبت نام بر روی گزینه register مطابق تصویر زیر کلیک کنید.
برای برخورداری از تمامی قابلیت های نرم افزار و هم چنین جلوگیری از قطعی انتقال تصویر، ثبت نام یا register کردن در برنامه ضروری است.

اکنون صفحه زیر باز می شود. در این صفحه در کادر شماره 1، یک آدرس ایمیل معتبر و در کادر 2، یک رمز عبور دلخواه (تشکیل شده از حروف انگلیسی و عدد) وارد کنید. در کادر شماره 3 هم رمز عبوری که در کادر 2 وارد کرده بودید را مجددا وارد کنید.

اکنون ایمیل خود را بررسی کرده و کد تایید دریافت شده را در صفحه جدیدی که در نرم افزار باز می شود، مطابق تصویر زیر در کادر مشخص شده وارد کنید. سپس بر روی register کلیم کنید تا مراحل ثبت نام تمام شود.

با اتمام مراحل ثبت نام وارد صفحه Live View می شوید؛ مجددا برروی آیکن منو کلیک کنید.

در منوی باز شده گزینه Devices را انتخاب کنید.

در تنظیمات Devices بر روی آیکون افزودن (+) کلیک کنید.

در این بخش دوربین گوشی شما فعال می شود و باید QR Code مربوط به ابر را اسکن کنید. (این QR Code در تنظیمات P2P دی وی آر نمایش داده می شود.)

در صورتی که QR Code به درستی اسکن شود، وارد صفحه زیر می شوید. در این صفحه در کادر شماره 1، یک اسم دلخواه برای دستگاه انتخاب کنید. در صورتی که از اسکن QR Code برای افزودن دستگاه استفاده کرده باشید و کد به درستی اسکن شده باشد، کادر های 2 و 3 در تصویر زیر به صورت خودکار پر میشوند و نیاز به تغییر آنها ندارید. اما در صورتی که به صورت دستی بخواهید دستگاه را به نرم افزار اضافه کنید، ابتدا باید وارد تنظیمات P2P دی وی آر شوید. در مقابل نوشته ابر، 12 حرف کوچک انگلیسی(مشخص شده در کادر شماره 2 تصویر مربوط به تنظیمات P2P دی وی آر) و 8 حرف بزرگ انگلیسی(مشخص شده در کادر شماره 3 تصویر مربوط به تنظیمات P2P دی وی آر) مشاهده میکنید. حروف کوچک را در کادر 2 تنظیمات موبایل و حروف بزرگ را در کادر 3 تنظیمات موبایل وارد کرده و آیکن ذخیره تنظیمات در سمت راست بالای صفحه را کلیک کنید. با ذخیره تنظیمات وارد صفحه Live View می شوید و شما می توانید تصاویر دستگاه دی وی آر خود را مشاهده کنید.


در صورتی که بخواهید دستگاه را به یک گوشی دیگر اضافه کنید، تنها نیاز است که با نام کاربری و رمز عبوری که ایجاد کرده بودید در آن گوشی ورود (Login) کنید.